Hvad siger klienterne?

1. Hvorfor gik du i terapi hos Dianna?

Jeg gik hos Dianna da jeg havde problemer med at holde rejsningen

2. Hvad fik du ud af det?

Jeg har fået det ud af forløbet, at jeg har fået mere følelse i penis, samt en mere langvarig rejsning, til både min egen og min kærestes store fornøjelse

3. Hvordan var det at gå i terapi hos Dianna?

Det at blive lyttet til og for talt om nogle af de ting, der i andre kredse er opfattet som tabu, er meget rart. De øvelser jeg fik af Dianna bruger min kæreste og jeg stadig

4. Hvad var det bedste hos Dianna?

Det var helt klart at mærke det fremskridt jeg kunne mærke og at selvom, det var et prekært emne, så kunne der stadig grines.

5. Hvad var det værste hos Dianna?

Nogle af de opgaver jeg fik, hvor jeg skulle gå tilbage i min barndom og ungdom, for ad den vej at komme ind til problemets kerne.

Peter 55 år

1. Hvorfor gik du i terapi hos Dianna?

Jeg startede i terapi hos Dianna i 2011, da jeg igennem en periode på fem år havde været min daværende kæreste utro gentagne gange startende med kys og kulminerende med sex på et diskotekstoilet. Det viste sig hurtigt jeg var kærlighedsafhængig. Jeg har sidenhen været i længere og kortere forløb for at behandle andre emner.

2. Hvad fik du ud af det?

Jeg har lært at give mig selv kærlighed, elske mig selv og være min egen bedste ven. Derudover har jeg fået hjælp til at slippe vreden til min far i forbindelse med mine forældres skilsmisse, håndtere forholdet til min mor, blive bevidst om hvordan min ideelle partner er, og slutteligt fået redskaber til at overbevise min nuværende (og ideelle!) partner om at stifte familie.

3. Hvordan var det at gå i terapi hos Dianna?

Dianna skaber fra første øjeblik et rum hvori man kan være fortrolig og vende sin sjæl på vrangen. Hendes brug af kognitiv terapi har haft super effektiv virkning på mig. Hun har altid nogle relevante øvelser i ærmet man kan tage med sig hjem.

4. Hvad var det bedste hos Dianna?

Dianna er altid positiv og varm. Hun har en særlig evne til at spotte så snart man nærmer sig et følsomt emne – og så bliver der kredset om det for at finde frem til sagens kerne.

5. Hvad var det værste hos Dianna?

At tiden går alt for hurtigt. Jeg tog næsten altid afsted fra en session hvor jeg havde grædt – men omvendt er det også det bedste tegn på at vi sammen fandt frem til og fik åbnet op for problemet så det kunne blive løst.

Kvinde, 30 år

1. Hvorfor går/gik du i terapi hos Dianna?

Helt tilbage fra min barndom og hele livet har jeg kæmpet med negativt selvværd. Med tiden har jeg udviklet et misforhold til kvinder og senere så en seksuel dysfunktion.

2. Hvad fik/får du ud af det?

Det er det bedste der er sket i mit liv. Dianna har flyttet mig fra at være selvmordskandidat uden selvværd, til nu at tro på livet med masser af selvværd og mod overfor kvinder. I dag ser jeg mig selv som en glad modig mand, der er på vej fremad.

3. Hvordan er det at gå i terapi hos Dianna?

Som sagt var det en kæmpe succesoplevelse at gå i terapi hos Dianna. Hendes empati og dygtighed går lige i hjertet og hun kan sit arbejde man får fuld valuta for sine penge og

Jeg mærkede hurtigt, at hun forstod mit problem og vidste hvordan hun skulle løse det. Jeg har været så tilfreds med mit forløb.

4. Hvad er/var det bedste hos Dianna?

Dianna er så åben og forstående, at jeg følte mig hjemme og tryg hos hende. Det bedste var, at hun støttede mig hele vejen og slap mig ikke før jeg var klar.

5. Hvad var/er det værste hos Dianna?

Det er hver gang en session slutter. Man har jo lige sat sig i sofaen og man har slet ikke lyst til at sessionen ender.

Man glæder sig allerede til næste session. Man bliver jo helt afhængig af Diannas dygtighed og livsglæde.

Mand 55 år

1. Hvorfor går jeg i terapi hos Dianna?

Min barndom har budt mig på en del udfordringer, som trækker lange skygger ind i mit voksenliv. Mit forløb har budt mig på en nødvendig skilsmisse og følelsesladet psykiske rutcheture.

2. Hvad fik/får du ud af det?

Forløbet har gjort mig til et lykkeligt menneske, med tro på egne evner og værd. Men vigtigst af alt – jeg nu kan rumme kærligheden fordi jeg fortjener den.

3. Hvordan er det at gå i terapi hos Dianna?

Man får hurtigt en forståelse af Diannas engagement og dygtighed, til at spotte om man er klar til dybe tanker eller et mere all around overblik af tingenes nuværende tilstand.

4. Hvad er/var det bedste hos Dianna?

Følelsen af håb, følelsen af et makkerskab mellem mig og Dianna, vi står sammen igennem smerte, glæde og kærlighed.

5. Hvad var/er det værste hos Dianna?

At finde ud af det man kender som det dybeste mørkeste hul i en sjæl, kun er starten på en til tider uendelig dyb og ubærlig smerte, som kun kan heles ved at dykke helt ned til bunden og derefter finde lyset, som skal ændre mørke til lys og dermed evig kærlighed.

Jan 43 år