Få gang i kærligheden med parterapi

​I vores kultur har vi ikke lært meget om kærlighed, rummelighed og forståelse. Du formoder, at kærligheden og ikke mindst sexlivet bare kører ad sig selv, og at du ikke behøver at gøre noget særligt, for at få kærligheden til at være tilstede. Du forventer, at kærligheden er der hele tiden – også selvom du og dit liv ændrer sig med tiden. Sådan fodres kærligheden beklageligvis nok ikke …

”En dag …” – kommer aldrig!

Du venter på et mirakel og at kærligheden og sexlivet løser sig selv – en dag. En dag findes ikke – en dag kommer aldrig! Det er desværre en sørgelig og misforstået overbevisning, de fleste har fået med sig i bagagen. Og det er netop den indstilling, som er med til at ødelægge dit forhold og ikke mindst dig selv. For du og dit parforhold kan jo kun ”floppe” på sigt, hvis du overlader det hele til tilfældighederne.

Parterapi … en form for kærlig uddannelse

Prøv at sammenligne dit parforhold med dit arbejdsliv. På jobbet går det jo heller ikke, at lade stå til. Her kræves der uddannelse, efteruddannelse, kurser mv. for at kunne følge med og ikke mindst blive en bedre medarbejder. Blive inspireret og komme hjem med nye ideer til kollegaerne. Sådan er det også med terapi.

Du kan betragte parterapi som uddannelse på det personlige plan, hvor man lærer om sig selv og sin partner. Derfor kigger vi både på fortid og fremtid sammen – men allermest nutid. Hvor er du/I lige nu, hvad er dine/jeres behov for tiden, hvilken partner vil du/I gerne være, hvilket liv vil du/I gerne leve sammen?

Mange oplever i dag ikke at kunne finde samhørigheden, lykken og glæden i parforholdet.  Ingen har ikke lært hjemmefra, hvordan man gør, og det er her, terapi kan komme dig til undsætning.

Har du lyst til at være gift med dig selv?

Er der en lille stemme inde i dig, der mener, at det er den anden, som har ”skylden” og som har ansvaret for jeres situation. At det er din partner, som skal ændre sig og ikke du. For du er god nok, som du er? Hvis du har det sådan dybest inde … så stil dig selv spørgsmålet: Vil jeg være gift med mig selv? Svar ærligt … og gå direkte til kontakt.

Bliv en rarere udgave af dig selv med terapi

Min primære opgave sammen med dig i terapien er, at skabe bedre energi og luftforandring i dit liv. Vi kan gå ud ad mange forskellige veje, men det vigtigste er, at de alle bliver tilpasset dig og du vælger vejene. På den måde kan vi sammen få dit liv i bedre balance, og du vil mærke en rarere udgave af dig selv. En udgave du kan lide.

Det vil både gavne din partner, dine børn, din evt. kommende kæreste – og i særdeleshed dig selv.

Terapi handler altså ikke om, at du skal laves om … det handler om, at dit bedre jeg får mere plads