Sexolog og parterapeut

Kender du også det, når hverdagen bliver grå, trist og kedelig?
Med andre ord: hverdagen går hen og bliver en praktisk byrde, som du dagligt bare forsøger at komme igennem.

Du glemmer simpelthen at leve det liv, du gerne vil leve, og der bliver færre og færre dage med glæde, harmoni og seksuel energi. Så er det her, jeg som sexolog og parterapeut kan hjælpe dig.

Går kærligheden i hårdknude, kommunikationen mangler og lysten til hinanden forsvinder?

Netop her kan jeg som sexolog og parterapeut hjælpe med at forebygge eller genfinde glæden, nærheden og nærværet.​

Jeg tilbyder hjælp til par, der ønsker at gå i parterapi, og til dig, der enten ønsker hjælp eller indsigt fra en sexolog eller ønsker at gå i individuel terapi for at bryde de mønstre og vaner, der er uhensigtsmæssige. Mit arbejde går ud på at give dig nye strategier og redskaber til at ændre din verden.​

Målet for mig som sexolog og parterapeut er at forbedre din evne til at håndtere konflikter og komme frem til gode og brugbare løsninger. Hos mig bliver du altså bedre til at samarbejde om de svære ting, der opstår derhjemme. Sammen finder vi måder, hvorpå du igen kan opdage livsglæden og gnisten.

Hvis bare der er 1% kærlighed tilbage, kan vi sammen genskabe det parforhold, I begge ønsker jer

Med mig som sexolog og parterapeut, skal du være indstillet på, at det at gå i terapi er et samarbejde mellem dig som klient og mig som sexolog/parterapeut. Et samarbejde, der kun kan lykkedes, hvis vi arbejder sammen og med hinanden.

Jeg er af den overbevisning, at jeg ikke kan ændre dit liv i sessionen, men jeg kan give dig indsigt og metoder med hjem, som du kan indføre i din dagligdag, og på den måde skaber du en forandring i dit liv.

Har du behov for en sexolog eller parterapeut?

Du kan altid ringe til mig på telefon +45 21 24 93 39 eller sende en mail til dianna@elsker-elskerikke.dk for at høre nærmere om, hvordan jeg som terapeut og sexolog kan hjælpe.

Jeg glæder mig til at se dig.

Kærlige hilsner

Dianna