Den romantiske julekalender

199,00 DKK

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

NYHED – Den romantiske julekalender

Kærestejulekalenderen har skiftet navn til ”Den romantiske julekalender” – men stadig samme kærlige og sjove leg.

Den romantiske julekalender er en sød og varm leg mellem mand og kvinde, hvor der bag hver låge står små initiativer, der sætter skub i kærligheden.

Den romantiske julekalender er nøje og talrigt fyldt op med kærlige tiltag, der virker. I kan derfor ikke gå gennem lågerne, uden at blive ramt af kærlighed.

Hver dag frem til juleaften, åbner I en låge. Bag lågen gemmer der sig et lille initiativ, som I skal udføre sammen eller for hinanden. Der er kun tale om små, søde, sjove og hyggelige tiltag, som I sagtens kan overkomme på en helt almindelig decemberdag.

Kernen og grundidéen bag Den romantiske julekalender er at skabe det ekstra lille finurlige tvist mellem mand og kvinde, der lige skal til, for at kærligheden blomstrer (endnu mere). Med denne julekalender vil man derfor både mærke varmen og kærligheden gløde og blusse i den søde juletid.

Med Den romantiske julekalender i hånden får man altså spænding, sjov, intensitet, nærvær, fnis, glimt i øjet, hygge, romantik, varme og masser af overkommelig hverdagskærlighed.

Der er kun en forudsætning: At I leger med!

Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger, dermed pålægges kr. 50,- til forsendelse.