12 dates til par

399,00 DKK

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

NYHED – EN GAVE TIL PARFORHOLDET

Årskalender for kærester har skiftet navn til ”12 dates til par”, og er nu nr. 3 i rækken – selvfølgelig samme kærlige og sjove leg til parforholdet.

12 dates til par er til jer, som ønsker at glæde og mærke hinanden… hele året.

I æsken finder I 12 fine ”kuverter” – en for hver måned – som gemmer på søde, varme og kærlige dates, I enten gør sammen eller for hinanden.

Her er en god blanding af kommunikations-, forkælelses- og seksuelle stævnemøder, der alle sammen får kærligheden til at blomstre på flere niveauer. Derfor en hel unik gave til parforholdet!

Daten danner rammerne – I sætter grænserne!

Med 12 date til par er mit håb. at styrke jeres parforhold og gøre jeres dagligdag lidt sjovere og mere inspirerende uden de helt store forkromet løsninger. Det betyder, at alle stævnemøderne kan udføres uden større ekstra omkostninger. I bestemmer selv, hvor meget I vil poste i, eller hvordan de skal udføres … der er nemlig forslag i alle afskygninger. Derfor danner daten rammerne, men I sætter naturligvis grænserne.

12 dates til par henvender sig til alle par. Unge som gamle, med eller uden børn, par der bor sammen eller hver for sig. Er man par af samme køn, bruger man det naturlige maskuline og feminine spil alle besidder – for kærlighed er nemlig kærlighed uanset seksualitet.
Har man børn, må man forvente, at de skal afsættes ca. 5-7 gange på et år. Det kan være alt lige fra en legeaftale på et par timer til en enkelt overnatning (det fremgår på kuverten). Er børnepasning en udfordring, tænk kreativt: Arbejd hjemme, mød senere/gå før, mødes i frokostpausen, tag en fridag… ergo få skabt lidt plads og rum til jer to. Det handler om, at I får en lille stund for jer selv (bare engang i mellem).

Med 12 dates til par i hånden får man spænding, sjov, intensitet, nærvær, dybde, fnis, frækt glimt i øjet, hygge, dialog, romantik, erotik, varme og masser af kærlighed hele året.

Der er kun en forudsætning: At I leger med!

12 dates til par er den perfekte julegave, mandelgave,
adventsgave, nytårsgave, vært/værtindegave, Valentinsgave, bryllupsgave, kærestegave.

Kort sagt en gave til alle kærlige lejligheder – en gave til parforholdet!

Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger, dermed pålægges kr. 50,- til forsendelse.