Den sexede kærestejulekalender

150,00 DKK

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

En frækkere version af kærestejulekalenderen er også udviklet. Den hedder Den sexede kærestejulekalender. Legen og princippet er det samme som Kærestejulekalenderen, men her er hensigten at favne en bredere seksualitet hos begge køn og derved øge det erotiske rum mellem mand og kvinde i soveværelset. Kalenderen er en anderledes, sjov og pirrende måde at nyde hinanden i julen på.

I julen kan vi hurtigt glemme forholdet og derved at pleje vores sexliv, men når sexlivet og hinanden kommer i fokus, bliver fristelserne naturligvis også mindre i denne hårde tid. Den sexede kærestejulekalender er en sjov måde at bryde det vante seksuelle mønster, vi mennesker hurtigt ryger ind i. Så har du mod på noget nyt under dynerne og tør og tale frit om jeres sexliv, så er det helt klart noget for dig. I Den sexede kærestejulekalender bliver begge parter hørt i sengen.​

Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger. Der pålægges kr. 60,- til fragtomkostninger.

Ved dag-til-dag levering (hverdage) pålægges kr. 25,- 

Alle kan være med … uanset parforhold.

Er jeres parforhold i medgang, kan I med Kærestejulekalenderen få en magisk, sjov og bekræftende december. Jeres kærlighed til hinanden får et ekstra løft.

Er jeres parforhold i modgang eller tomgang, kan I med Kærestejulekalenderen få forskellige idéer og indsigt i, hvad I netop går og mangler og dermed hvad der kan blive bedre. Med den indsigt kan I faktisk ændre tilstanden hjemme hos jer.  

Kærestejulekalenderen kan ikke erstattes med parterapi, selvom den er inspireret og har elementer fra samme verden.