Julekalender til hende

150,00 DKK

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

I 2011 udviklede jeg en Kærestejulekalender til voksne. Kalenderen indeholdte ikke direkte seksuelle tiltag, men derimod tiltag som arbejder for kemien, energien og legen derhjemme. Med andre ord en inspirerende kærlighedskalender for par, der kan bruge endnu mere kærlighed derhjemme (og hvem kan i øvrigt ikke det?).

Kærestejulekalenderen kan naturligvis ikke erstattes med parterapi, selvom den indeholder metoder fra samme verden. Men den har givet rigtig mange par glæde, inspiration og ikke mindst mulighed for, bedre at kunne udtrykke deres behov overfor deres partner. Og det er netop dét, der har været Kærestejulekalenderens opgave og hensigt. At løfte kærligheden i de små hjem – og mon ikke også det seksuelle har fået et lille løft med på vejen.

Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger. Der pålægges kr. 60,- til fragtomkostninger.

Ved dag-til-dag levering (hverdage) pålægges kr. 25,-

 

Alle kan være med … uanset parforhold.

Er jeres parforhold i medgang, kan I med Kærestejulekalenderen få en magisk, sjov og bekræftende december. Jeres kærlighed til hinanden får et ekstra løft.

Er jeres parforhold i modgang eller tomgang, kan I med Kærestejulekalenderen få forskellige idéer og indsigt i, hvad I netop går og mangler og dermed hvad der kan blive bedre. Med den indsigt kan I faktisk ændre tilstanden hjemme hos jer.  

Kærestejulekalenderen kan ikke erstattes med parterapi, selvom den er inspireret og har elementer fra samme verden.