Årskalender for kærester

399,00 DKK

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Årskalender for kærester er til jer, som ønsker at huske hinanden og parforholdet hele året.

I Årskalender for kærester finder I 12 forskellige tiltag – et til hver måned. Bag tiltagene gemmer der sig kærlige og underfundige initiativer, som I skal gøre sammen eller for hinanden. I støder på en blanding af kommunikations-, opmærksomheds- og seksuelle stævnemøder, der alle sammen beriger jeres parforhold på flere forskellige niveauer.

Årskalender for kærester er spændende, da ingen af jer kender daten på forhånd. Alle dates kan mere eller mindre udføres uden ekstra økonomiske omkostninger. Der er taget højde for mænds og kvinders særlige ønsker og behov i et parforhold og derfor vil Årskalender for kærester også fungere og gavne jer begge to. Det kræver kun én ting af jer: At I leger med.

Årskalender for kærester er fleksibel og henvender sig til alle par. Unge som gamle, med eller uden børn, par der bor sammen eller hver for sig. Med Årskalender for kærester kan I starte på året, som det passer jer.

Mit håb med Årskalender for kærester er at styrke jeres parforhold og gøre jeres hverdag sjovere og mere kærlig.

Årskalender for kærester kan ikke erstattes med parterapi, men den kan give jer inspiration til, hvad I netop går og mangler i det daglige. Og så kan den give jer et sjovere og kærligere år sammen.

Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger. Der pålægges kr. 50,- til fragtomkostninger.

Årskalender for kærester er den perfekte julegave, mandelgave,
adventsgave, nytårsgave, vært/værtindegave, Valentinsgave, bryllupsgave. Kort
sagt en god gave til alle kærlige lejligheder.