Den frække julekalender

199,00 DKK

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

NYHED – Den frække julekalender

Den sexede kærestejulekalender har skiftet navn til ”Den frække julekalender” – men selvfølgelig samme flirtende og pirrende leg.

Den frække julekalender er en sjov, pirrende og forførende leg mellem mand og kvinde, hvor der bag hver låge står små saftige initiativer, der sætter gang i løjerne.

Den frække julekalender er nøje og talrigt fyldt op med pikante tiltag, der virker. Derfor kan I ikke gå gennem lågerne uden, at dampen stiger til vejrs.

Hver dag frem til juleaften, åbner I en låge. Bag lågen gemmer der sig et lille frækt initiativ, som I skal udføre sammen eller for hinanden. Der er kun tale om små pikante, sjove og forførende tiltag, som I sagtens kan overkomme på en helt almindelig decemberdag. Dog skal man være opmærksom på, at man kan jo blive grebet af den frække stemning og kan have svært ved at stoppe igen …

Kernen og grundidéen bag Den frække julekalender er at skabe det ekstra lille finurlige tvist mellem mand og kvinde, der lige skal til, for at lysten kan holdes i ave … også på en kedelig tirsdag. Derfor er denne julekalender pakket ind i optakt, flirt, forførelse og dagligdagsleg. Med denne julekalender vil man derfor, både mærke begæret og drifterne stikke lidt af med en …

Med Den frække julekalender i hånden får man altså spænding, sjov, saft, kraft intensitet, nærvær, fnis, frækt glimt i øjet, optakt, forførelse og flirt på en overkommelig måde i hverdagen.

Den frække julekalender er netop et sjovt, pirrende og inspirerende tilsnit til at få uglet lagnerne på.

__
Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger, dermed pålægges kr. 50,- til forsendelse.