Kærestejulekalender

199,00 DKK

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Kærestejulekalenderen er en sød og sjov leg mellem mand og kvinde, hvor der bag hver låge står små initiativer, der sætter skub i kærligheden.

Kærestejulekalenderen er fyldt med en masse kærlige tiltag, der virker. I kan ikke gå igennem kalenderen, uden at blive ramt i hjertet.

Hver dag frem til juleaften, åbner I en låge. Bag lågen finder I en lille opgave, som I skal udføre sammen eller for hinanden. Der er kun tale om små søde og sjove opgaver, som I sagtens kan overkomme på en travl decemberdag.

Kærestejulekalenderen er tilpasset og udviklet til hhv. mand og kvinde … da mand og kvinde rent faktisk forstår kærlighed på forskellige vis.

I vil opleve at intensiteten, spændingen og kærligheden vil stige mellem jer. Med andre ord kærligheden til hinanden får et løft. Der er kun en forudsætning: At I leger med.

Alle kan være med … uanset parforhold.

Er jeres parforhold i medgang, kan I med Kærestejulekalenderen få en magisk, sjov og bekræftende december. Jeres kærlighed til hinanden får et ekstra løft.  

Er jeres parforhold i modgang eller tomgang, kan I med Kærestejulekalenderen få forskellige idéer og indsigt i, hvad I netop går og mangler og dermed hvad der kan blive bedre. Med den indsigt kan I faktisk ændre tilstanden hjemme hos jer.  

Kærestejulekalenderen kan ikke erstattes med parterapi, selvom den er inspireret og har elementer fra samme verden.

Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger. Der pålægges kr. 50,- til fragtomkostninger.