Kærestejulekalender

150,00 DKK

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Kærestejulekalenderen er en sød og sjov leg mellem mand og kvinde, hvor der bag hver låge står små initiativer, der sætter skub i kærligheden.

Kærestejulekalenderen er fyldt med en masse kærlige tiltag, der virker. I kan ikke gå igennem kalenderen, uden at blive ramt i hjertet.

Hver dag frem til juleaften, åbner I en låge. Bag lågen finder I en lille opgave, som I skal udføre sammen eller for hinanden. Der er kun tale om små søde og sjove opgaver, som I sagtens kan overkomme på en travl decemberdag.

Kærestejulekalenderen er tilpasset og udviklet til hhv. mand og kvinde … da mand og kvinde rent faktisk forstår kærlighed på forskellige vis.

I vil opleve at intensiteten, spændingen og kærligheden vil stige mellem jer. Med andre ord kærligheden til hinanden får et løft. Der er kun en forudsætning: At I leger med.

Alle kan være med … uanset parforhold.

Er jeres parforhold i medgang, kan I med Kærestejulekalenderen få en magisk, sjov og bekræftende december. Jeres kærlighed til hinanden får et ekstra løft.  

Er jeres parforhold i modgang eller tomgang, kan I med Kærestejulekalenderen få forskellige idéer og indsigt i, hvad I netop går og mangler og dermed hvad der kan blive bedre. Med den indsigt kan I faktisk ændre tilstanden hjemme hos jer.  

Kærestejulekalenderen kan ikke erstattes med parterapi, selvom den er inspireret og har elementer fra samme verden.