Familiejulekalender

199,00 DKK

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

NYHED – FAMILIEJULEKALENDER

Familiejulekalenderen er en sød, sjov og hyggelig familiejulekalender, hvor der er fokus på jer som familie, for bag hver låge er der små legende initiativer, der sætter gang i familiesammenholdet.

Initiativerne i Familiejulekalenderen er nøje udvalgt til hele familien – store som små. I kan ikke gå gennem kalenderen, uden at blive ramt af hygge, samhørighed og fællesskabsånden.

Hver dag frem til juleaften, åbner I en låge. Bag lågen finder I et lille tiltag, som I skal udføre sammen eller for hinanden. Der er kun tale om overkommelige ting, som I sagtens kan udføre på en vanlig decemberdag.

Kernen og grundidéen bag Familiejulekalenderen er at skabe det ekstra lille nærvær i familien, som netop styrker familiebåndet og familiefølelsen .. også på en helt almindelig grå og kold tirsdag.

Med Familiejulekalenderen i hånden får man spænding, leg, intensitet, nærvær, grin, hygge, sammenhold, søskendekærlighed og masser af overkommeligt hverdagssjov.

Der er kun en forudsætning: At alle leger med!

Børn fra 3 år kan deltage på lige fod, hvis barnet vel og mærket er den yngste i søskendeflokken. Hvis enebarn da vent til barnet er mindst 5-6 år.

___

Priserne er uden porto og forsendelsesomkostninger, dermed pålægges kr. 50,- til forsendelse.